Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Roladki schabowe involtini"
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 179
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 101
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1800
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 59
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 179
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 101
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1800
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 59
Składniki
Pomidory drobno pokrój. Mozzarellę zetrzyj na grubej tarce. Mięso opłucz i lekko rozbij.
Każdy z kotlecików oprósz solą i pieprzem. Posmaruj pesto, posyp pomidorkami i mozzarellą. Zwiń roladki i zepnij wykałaczką.
Na rozgrzanym oleju zeszklij posiekaną cebulę i czosnek. Zalej pomidorami z puszki i bulionem. Gotuj 5 minut. Dopraw solą, pieprzem, cukrem i ziołami.
Przełóż roladki do gorącego sosu. Chwilę podgotuj. Podawaj z makaronem wstążki.Źródło: Telemax