Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały smak leśnych grzybów z mięsem.
Kotlety rozbić posypać pieprzem, sola i skropić cytryna, odstawić do lodówki na 30 minut
2. Grzyby oczyścić umyć, pokroić na cienkie plasterki
3. Cebule, czosnek posiekać zeszklić na 2 łyżkach oleju, dodać pokrojone grzyby popieprzyć i posolić dusić około 10 minut
4. Odłożyć polowe grzybów, dodać posiekaną pietruszkę, start ser,bułkę tartą wszystko wymieszać
5. nakładać farsz na kotlety zwijać w rulon, obtoczyć w mące i obsmażyć na pozostałym oleju na rumiano ze wszystkich stron
6. Przełożyć do rondla podlać woda i dołożyć resztę grzybów,dosolić jeśli mało słone dusić pod przykryciem 25 minut
7. N a koniec dodać śmietanę.SMACZNEGO.
Zaskakująco proste danie obiadowe do przygotowania, bez stania przy patelni,...
Odsłon: 2323
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 9
Pyszny, lekko kwaskowaty, gesty i zdrowy, koktajl z bananem i kiwi to poezja...
Odsłon: 10
Po raz pierwszy przygotowałam frytki z dyni. Przygotowałam je do potraw z gri...
Odsłon: 9
Proponuję sałatkę, która idealnie sprawdzi się na spotkaniu przy wiosennym gr...
Odsłon: 19
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 9
Pyszny, lekko kwaskowaty, gesty i zdrowy, koktajl z bananem i kiwi to poezja...
Odsłon: 10
Po raz pierwszy przygotowałam frytki z dyni. Przygotowałam je do potraw z gri...
Odsłon: 9
Proponuję sałatkę, która idealnie sprawdzi się na spotkaniu przy wiosennym gr...
Odsłon: 19
Składniki
Kotlety rozbić posypać pieprzem, sola i skropić cytryna, odstawić do lodówki na 30 minut 2. Grzyby oczyścić umyć, pokroić na cienkie plasterki 3. Cebule, czosnek posiekać zeszklić na 2 łyżkach oleju, dodać pokrojone grzyby popieprzyć i posolić dusić około 10 minut 4. Odłożyć polowe grzybów, dodać posiekaną pietruszkę, start ser,bułkę tartą wszystko wymieszać 5. nakładać farsz na kotlety zwijać w rulon, obtoczyć w mące i obsmażyć na pozostałym oleju na rumiano ze wszystkich stron 6. Przełożyć do rondla podlać woda i dołożyć resztę grzybów,dosolić jeśli mało słone dusić pod przykryciem 25 minut 7. N a koniec dodać śmietanę.SMACZNEGO.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Wędliny
Terrina z pistacjami - elegancka propozycja na rodzinne spotkania
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 1646
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Schab a’la sztufada to krucha i wilgotna pieczeń naszpikowana warzywami, przy...
Odsłon: 2348