Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre mięsko na obiad dla ciężko pracujących.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1995
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1676
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1995
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1676
Składniki
Wykonanie nadzienia:
Boczek, paprykę, cebulę, kiełbasę pokroić w kostkę i podsmażyć na wolnym ogniu, dosyć często mieszając po czym ostudzić.
Wykonanie:
Kotlety opłukać, osuszyć, posypać solą i pieprzem do smaku, posmarować delikatnie musztardą, położyć plasterek sera i szynki oraz 2-3 łyżki przygotowanego farszu. Zwinąć bardzo starannie w roladkę i spiąć wykałaczkami. Gotowe roladki maczać w rozmąconym jajku z mlekiem, panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor. SMACZNEGO.