Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre mięsko na obiad dla ciężko pracujących.
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 249
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 107
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 60
Dziś na obiadek polecam pyszna Szynkę w sosie własnym
Odsłon: 90
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 249
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 107
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 60
Dziś na obiadek polecam pyszna Szynkę w sosie własnym
Odsłon: 90
Składniki
Wykonanie nadzienia:
Boczek, paprykę, cebulę, kiełbasę pokroić w kostkę i podsmażyć na wolnym ogniu, dosyć często mieszając po czym ostudzić.
Wykonanie:
Kotlety opłukać, osuszyć, posypać solą i pieprzem do smaku, posmarować delikatnie musztardą, położyć plasterek sera i szynki oraz 2-3 łyżki przygotowanego farszu. Zwinąć bardzo starannie w roladkę i spiąć wykałaczkami. Gotowe roladki maczać w rozmąconym jajku z mlekiem, panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor. SMACZNEGO.