Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie roladki smakują wybornie.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10309
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5939
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5296
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12753
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4513
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10309
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5939
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5296
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12753
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4513
Składniki
Wykonanie: Paprykę, pieczarki oczyścić, pokroić w paski i podsmażyć na maśle z dodatkiem maggi, po czym ostudzić. Kotlety opłukać, osuszyć, posypać solą i pieprzem i rozbić tłuczkiem. Następnie na każdy rozbity kotlet ułożyć parówkę obwiniętą żółtym serem, posypać posiekaną natką pietruszki i koperkiem. Ułożyć przysmażoną paprykę i pieczarki, zwinąć w roladkę, spiąć wykałaczkami. Rozgrzać olej na patelni i obsmażyć roladki z każdej strony na rumiano. Zarumienione roladki podlać wodą i dusić pod przykrycie do miękkości. Mąkę, paprykę słodką rozrobić w odrobinie wody, zaciągnąć potrawę i jeszcze chwilę gotować, w razie potrzeby doprawić do smaku. Wspaniale smakują z kaszą i warzywami na patelnię. SMACZNEGO.