Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Roladki wieprzowe z warzywną salsą"
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 720
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 157
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31351
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 433
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 720
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 157
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31351
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 433
Składniki
Kotlety cienko rozbij, oprósz pieprzem, Vegetą i majerankiem.
Poszatkowaną kapustę ugotuj, skrop octem i wymieszaj z posiekaną cebulą oraz startym jabłkiem. Dopraw solą z cukrem i wymieszaj.
Na każdy kotlet nałóż porcję kapusty. Zwiń w rulonik i usmaż z każdej strony.
Cukinię z pomidorami pokrój w kostkę, a cebulę w półtalarki. Zeszklij warzywa na oleju. Po chwili dolej odrobinę wody i duś do miękkości.
Nałóż ciepłą salsę na talerze i serwuj z roladkami mięsno-kapuścianymi.
<strong>Przepis nadesłała: Irena Pancerz</strong>Źródło: Kurier TV