Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Roladki wołowe z boczkiem i kiszonymi ogórkami"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
Składniki
Przepis Pauliny Jakubczak z Zawiercia.
Ugotuj namoczone grzyby. Mięso pokrój w cienkie plastry, rozbij i posmaruj musztardą. Na każdy płat połóż paseczek boczku, kawałek ogórka, cebuli i 2 grzyby. Zwiń w rulon, zepnij. Obsmaż, podlej wodą z gotowania grzybów. Włóż resztki cebuli, ogórka, grzyby.
Duś, aż mięso będzie miękkie. Wyjmij mięso, sos zagęść mąką, przypraw. Polej roladki.
Porcje 15, 100 min, cena 4,40 zł, kalorie 269 kcal.Źródło: Takie jest życie