Do góry

Dania główne Przepis na:

Roladki z mięsa mielonego z szynką i serem

Roladki z mięsa mielonego z szynką i serem

Autor:

Przepisów i artykułów: 2250 Ocena: 19065

Dodano:

Odsłon: 2

Sprawdzony przepis na "Roladki z mięsa mielonego z szynką i serem"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Przepis przysłała Grażyna Długosz z Siemianowic Śl.

  2. Mielone mięso wyrób z 2 łyżkami bułki tartej, startą cebulą, jajkiem. Przypraw solą, pieprzem i posiekanym czosnkiem.

  3. Podziel mięso na 6 części. Uformuj podłużne placki. Na każdym ułóż po plasterku szynki i sera. Zlep brzegi. Roladki obtocz w bułce tartej. Usmaż na oleju.

  4. Czas przygotowania 55 min, ilość porcji 6, cena za porcję 1,90 zł

    Źródło: Chwila dla Ciebie

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń