Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Roladki z mięsa mielonego z szynką i serem"
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1146
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 651
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 226
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1146
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 651
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 226
Składniki
Przepis przysłała Grażyna Długosz z Siemianowic Śl.
Mielone mięso wyrób z 2 łyżkami bułki tartej, startą cebulą, jajkiem. Przypraw solą, pieprzem i posiekanym czosnkiem.
Podziel mięso na 6 części. Uformuj podłużne placki. Na każdym ułóż po plasterku szynki i sera. Zlep brzegi. Roladki obtocz w bułce tartej. Usmaż na oleju.
<strong>Czas przygotowania 55 min, ilość porcji 6, cena za porcję 1,90 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie