Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Roladki z mięsa mielonego z szynką i serem"
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5340
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 879
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11773
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5340
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 879
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11773
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Składniki
Przepis przysłała Grażyna Długosz z Siemianowic Śl.
Mielone mięso wyrób z 2 łyżkami bułki tartej, startą cebulą, jajkiem. Przypraw solą, pieprzem i posiekanym czosnkiem.
Podziel mięso na 6 części. Uformuj podłużne placki. Na każdym ułóż po plasterku szynki i sera. Zlep brzegi. Roladki obtocz w bułce tartej. Usmaż na oleju.
<strong>Czas przygotowania 55 min, ilość porcji 6, cena za porcję 1,90 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie