Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne danie na np.rodzinny obiad. Mała odmiana zwykłego schabowego.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 918
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4552
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1170
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 525
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 918
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4552
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1170
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 525
Składniki
Cebulę obrać ,pokroić w drobną kosteczkę .Pieczarki oczyścić ,posiekać.na patelni rozgrzać olej,przesmażyć przygotowane składniki.Oprószyć solą i pieprzem , wymieszać.
Mięso oczyścić ,umyć,osuszyć papierowym ręcznikiem.Na środku każdego kotleta,wzdłuż ułożyć pieczarkowe nadzienie.Ciasno zwinąć roladki,obwiązać nicią kuchenną lub spiąć wykałaczkami.
Na patelni rozgrzać olej.Jajko wbić do miseczki ,roztrzepać .Przygotowane roladki panierować w mące,jajku i bułce tartej.Smażyć ze wszystkich stron na złoty kolor.
Podawać z surówką i ziemniakami lub frytkami