Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Roladki z serowym kapturkiem"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13971
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1609
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15737
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6383
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13971
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1609
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15737
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6383
Składniki
Umyj i pokrój na kawałki cebulę oraz pomidory. Mięso umyj i osusz, dopraw solą i pieprzem. Smaż z cebulą na patelni, po 3 minuty z każdej strony.
Weź bagietkę i pokrój na kromki. Posmaruj 4 niewielkie naczynia żaroodporne olejem i przełóż do nich mięso z cebulą i pomidory.
Ser camembert potnij w okrągłe plastry i połóż na wierzchu każdej formy.
Piecz w piekarniku rozgrzanym do temperatury 175 st. C. przez około 10 minut.
Czas przygotowania: 30 minut 511 kcal/100 gŹródło: Tele Tydzień