Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na obiad - podane z ryżem, kaszą lub ziemniakami. Można tez podac jako przekąskę.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4590
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 865
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8300
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13134
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 459
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 144
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4590
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 865
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8300
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13134
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 459
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 144
Składniki
Na oleju podsmażyć cebulę pokrojona w kostkę. Gdy się zeszkli, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek. Dodać szpinak - posolić dodać pieprz i odrobinę gałki muszkatałowowej. Jeśli ktoś uzywa, można dodać Jarzynki. Po odparowaniu wody ze szpinaku farsz ostudzić.
Pierś z kurczka pokroić i rozbić Każdy "kotlet" skropić odrobiną sosu sojowego, posolić i popieprzyć. Na każdy płat mięsa nakładać farsz i zawijać jak rolady.
Rolady obtoczyć w mące i kłaść na rozgrzany olej. Smażyć z obu stron na złoty kolor. Po usmażeniu podlać wodą i poddusić 10 minut.
Można podać z ziemniakami i surówką lub dowolną kaszą lub ryżem