Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na obiad - podane z ryżem, kaszą lub ziemniakami. Można tez podac jako przekąskę.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1530
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231925
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5037
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1530
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231925
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5037
Składniki
Na oleju podsmażyć cebulę pokrojona w kostkę. Gdy się zeszkli, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek. Dodać szpinak - posolić dodać pieprz i odrobinę gałki muszkatałowowej. Jeśli ktoś uzywa, można dodać Jarzynki. Po odparowaniu wody ze szpinaku farsz ostudzić.
Pierś z kurczka pokroić i rozbić Każdy "kotlet" skropić odrobiną sosu sojowego, posolić i popieprzyć. Na każdy płat mięsa nakładać farsz i zawijać jak rolady.
Rolady obtoczyć w mące i kłaść na rozgrzany olej. Smażyć z obu stron na złoty kolor. Po usmażeniu podlać wodą i poddusić 10 minut.
Można podać z ziemniakami i surówką lub dowolną kaszą lub ryżem