Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1272
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 689
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1383
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1272
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 689
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1383
Składniki
Kaczkę umyć, pociąć na porcje, dać do garnka, zalać wodą, dodać obrane jarzyny, liść selera, przypieczoną na ogniu cebulkę, odrobinę wegety, gotowac na bardzo wolnym ogniu do miękkości mięsa, doprawić do smaku przyprawami, podawać z makaronem i zieloną pietruszką.