Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Rurki z pieczarkami"
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6197
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1036
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 460
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6197
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1036
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 460
Składniki
OK. 3 PORCJE: ok. 30 minut; CENA PORCJI: ok. 2,20 zł
Kostkę bulionu rozpuść w 1/2 litra wrzącej wody.
Cebulę obierz, posiekaj. Szpinak umyj, osącz.
Pieczarki oczyść, pokrój. Przesmaż wraz z cebulą i szpinakiem na rozgrzanym oleju. Następnie podlej 1/3 bulionu i duś parę minut, dopraw do smaku.
Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu, dodając do wody resztę bulionu. Podaj z pieczarkami, udekoruj pomidorami.Źródło: Świat kobiety