Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Rurki z pieczarkami"
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 191
Polecam.
Odsłon: 898
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 204
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9310
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 191
Polecam.
Odsłon: 898
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 204
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9310
Składniki
OK. 3 PORCJE: ok. 30 minut; CENA PORCJI: ok. 2,20 zł
Kostkę bulionu rozpuść w 1/2 litra wrzącej wody.
Cebulę obierz, posiekaj. Szpinak umyj, osącz.
Pieczarki oczyść, pokrój. Przesmaż wraz z cebulą i szpinakiem na rozgrzanym oleju. Następnie podlej 1/3 bulionu i duś parę minut, dopraw do smaku.
Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu, dodając do wody resztę bulionu. Podaj z pieczarkami, udekoruj pomidorami.Źródło: Świat kobiety