Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ryba z dużą ilością warzyw-pyszne, zdrowe i lekkie danie, takie typowo letnie
Smażone gołąbki to alternatywa dla tradycyjnego wariantu, w którym kapuściane...
Odsłon: 10732
Pyszny, domowy ajerkoniak - likier jajeczny, idealny na długie jesienne i zim...
Odsłon: 214
Smaczne, proste do przygotowania, moje dzieci je uwielbiają, szczególnie, że...
Odsłon: 190
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 759
Smażone gołąbki to alternatywa dla tradycyjnego wariantu, w którym kapuściane...
Odsłon: 10732
Pyszny, domowy ajerkoniak - likier jajeczny, idealny na długie jesienne i zim...
Odsłon: 214
Smaczne, proste do przygotowania, moje dzieci je uwielbiają, szczególnie, że...
Odsłon: 190
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 759
Składniki
1. rozmrożoną rybę pokroić, posypać solą, pieprzem i przyprawą do ryb, skropić sokiem z cytryny, odstawić, 2. warzywa obrać, marchew i selera zetrzeć na tarce o dużych oczkach, cebulę i pora pokroić w plastry, olej rozgrzać, wrzucić warzywa, posolic, dusić do miękkości ( podlewać po łyzce goracej wody), doprawić do smaku, 3. na patelni rozgrzać olej, smażyć rybę z obu stron na rumiano, następnie przełożyć na warzywa i jeszcze chwilę podgrzewać, podawać z ziemniakami i surówką, smacznego