Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ryba po grecku"
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1812
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 88
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1812
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 88
Składniki
Filety umyj, skrop sokiem z cytryny, oprósz solą, pieprzem i mąką, po czym usmaż.
Cebulę posiekaj, resztę warzyw obierz, umyj i zetrzyj na tarce. Zeszklij je na oleju, dolej 2 szklanki wody i duś ok. pół godziny.
Pod koniec dodaj koncentrat pomidorowy, sól, pieprz i cukier.
Pokryj rybę warzywami i podawaj.
<strong>Przepis nadesłała: Katarzyna Jędrzejewska</strong>Źródło: Kurier TV