Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspamiałe danie zarówno na gorąco, jak i na zimno.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7626
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 226
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2555
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 542
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7626
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 226
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2555
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 542
Składniki
Obraną i umytą marchew oraz pietruszkę zetrzec na grubej tarce. Podlac niewielką ilością wody, dodac liśc laurowy, ziele, pieprz, posolic. Poddusic.
Cebulę pokroic w półplastry, zezłocic na oleju, dodac do warzyw. Dusic jeszcze ok. 10 minut. Zaciągnąc koncentratem.
W tym czasie usmażyc filety posolone i oprószone pieprzem. Na gorąco podawac z ziemniakami, puree lub ryżem. Na zimno podawac z pieczywem. Smacznego.