Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspamiałe danie zarówno na gorąco, jak i na zimno.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11863
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16104
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5111
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11863
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16104
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5111
Składniki
Obraną i umytą marchew oraz pietruszkę zetrzec na grubej tarce. Podlac niewielką ilością wody, dodac liśc laurowy, ziele, pieprz, posolic. Poddusic.
Cebulę pokroic w półplastry, zezłocic na oleju, dodac do warzyw. Dusic jeszcze ok. 10 minut. Zaciągnąc koncentratem.
W tym czasie usmażyc filety posolone i oprószone pieprzem. Na gorąco podawac z ziemniakami, puree lub ryżem. Na zimno podawac z pieczywem. Smacznego.