Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspamiałe danie zarówno na gorąco, jak i na zimno.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 193
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 72
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 103
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 193
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 72
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 103
Składniki
Obraną i umytą marchew oraz pietruszkę zetrzec na grubej tarce. Podlac niewielką ilością wody, dodac liśc laurowy, ziele, pieprz, posolic. Poddusic.
Cebulę pokroic w półplastry, zezłocic na oleju, dodac do warzyw. Dusic jeszcze ok. 10 minut. Zaciągnąc koncentratem.
W tym czasie usmażyc filety posolone i oprószone pieprzem. Na gorąco podawac z ziemniakami, puree lub ryżem. Na zimno podawac z pieczywem. Smacznego.