Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ryba po hawajsku"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 598
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 872
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 598
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 872
Składniki
Filety rybne pokrój, przypraw solą i pieprzem, obtocz w mące. Usmaż. Papryki oczyść, umyj, pokrój w kostkę. Cebule obierz, pokrój w drobną kostkę. Ananasa osącz (zalewę zachowaj), pokrój na kawałki. Olej rozgrzej w rondelku, włóż papryki, cebulę i ananasa, podsmaż.
Wlej zalewę, wymieszaj, podduś. Wlej keczup, wymieszaj, przypraw do smaku solą i pieprzem. Sosem polej ryby, ostudź, wstaw na kilka godzin do lodówki.
<strong>Czas przygotowania: 35 min. Ilość porcji: 6. Cena za porcję: 3 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie