Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ryba po hawajsku"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 793
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2825
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 793
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2825
Składniki
Filety rybne pokrój, przypraw solą i pieprzem, obtocz w mące. Usmaż. Papryki oczyść, umyj, pokrój w kostkę. Cebule obierz, pokrój w drobną kostkę. Ananasa osącz (zalewę zachowaj), pokrój na kawałki. Olej rozgrzej w rondelku, włóż papryki, cebulę i ananasa, podsmaż.
Wlej zalewę, wymieszaj, podduś. Wlej keczup, wymieszaj, przypraw do smaku solą i pieprzem. Sosem polej ryby, ostudź, wstaw na kilka godzin do lodówki.
<strong>Czas przygotowania: 35 min. Ilość porcji: 6. Cena za porcję: 3 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie