Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na rybę z hiszpańskim akcentem.
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 238
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 345
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2504
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 238
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 345
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2504
Składniki
Filety rybne delikatnie doprawiamy solą i pieprzem. Układamy na naoliwionej blaszce skórą do blaszki. Bułkę tartą mieszamy z pokrojonymi drobno suszonymi pomidorami, czarnymi oliwkami, czosnkiem. Dla lepszego połączenia wszystkiego w całość dodajemy trochę oliwy z oliwek. Na koniec dodajemy posiekaną świeżą bazylię.
Powstałą masę wykładamy na filety rybne i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do temp. 200 stopni na około 15 minut. Chrupiącą rybę podajemy na plastrach pomidorów. Przed podaniem lekko skrapiamy hiszpańską oliwą z oliwek.