Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby nic, a jednak trzeba umieć zrobić dobre naleśniki. Przesyłam Wam mój, sp...
Odsłon: 363
Polecam smaczny chlebek, który przygotujecie prosto i szybko. Chlebek swoją ś...
Odsłon: 83
Idealny włoski makaron na czas jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 282
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 794
Pyszne krewetki w marynacie musztardowej na okazję, na święta, na elegancką k...
Odsłon: 91
Niby nic, a jednak trzeba umieć zrobić dobre naleśniki. Przesyłam Wam mój, sp...
Odsłon: 363
Polecam smaczny chlebek, który przygotujecie prosto i szybko. Chlebek swoją ś...
Odsłon: 83
Idealny włoski makaron na czas jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 282
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 794
Pyszne krewetki w marynacie musztardowej na okazję, na święta, na elegancką k...
Odsłon: 91
Składniki
wypatroszona rybe w calosci z glowa delikatnie solimy,maslo rozcieramy z czosnkiem i smarujemy srodek ryby, tym samym maslem smarujemy folie aluminiowa, w ktora bedziemy zawijac rybe; pomidora i cebule pokroic w plasterki; do srodka ryby ukladamy pomidora, cebule,oregano i bazylie; rybe ukladamy na wczesniej wysmarowanej folii aluminiowej, na rybie ukladamy tak samo jak w jej srodku pomidora, cebule oraz ziola i zawijamy upewnijac sie iz miedzy ryba a folia pozostalo wolne miejsce; pieczemy przez okolo 50 min w temp.220 stopni C przy piekarniku z termoobiegiem; po sprawdzeniu czy ryba jest miekka wyjmujemy ja z piekarnika, dzielimy na porcje , polewamy wytopionym maslem zebranym w czasie pieczenia z folii oraz skrapiamy sokiem z cytryny ; swietnym dodatkiem do tej potrawy jest ugotowana na parze fasolka szparagowa:) danie mozna przygotowac na grilu:)