Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ryba smażona w serowej panierce"
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2737
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 222
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 237
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2737
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 222
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 237
Składniki
Filety posyp solą, pieprzem i skrop sokiem z limonki.
marynaty wymieszaj. Namocz w niej przygotowane ryby, po czym włóż je do lodówki na godzinę, by dobrze się zamarynowały.
Wymieszaj z bułką tartą posiekane pestki dyni i ser żółty starty na tarce o drobnych oczkach.
Zanurz filety w roztrzepanych osolonych jajkach. Obtocz je w serowej panierce, a następnie usmaż na rozgrzanym oleju.
<strong>Przepis nadesłała: Jadwiga Smolińska</strong>Źródło: Kurier TV