Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ryba smażona w serowej panierce"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 28
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1310
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 59
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 28
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1310
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 59
Składniki
Filety posyp solą, pieprzem i skrop sokiem z limonki.
marynaty wymieszaj. Namocz w niej przygotowane ryby, po czym włóż je do lodówki na godzinę, by dobrze się zamarynowały.
Wymieszaj z bułką tartą posiekane pestki dyni i ser żółty starty na tarce o drobnych oczkach.
Zanurz filety w roztrzepanych osolonych jajkach. Obtocz je w serowej panierce, a następnie usmaż na rozgrzanym oleju.
<strong>Przepis nadesłała: Jadwiga Smolińska</strong>Źródło: Kurier TV