Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest łatwe do przygotowania i smaczne można podawać na przyjęciach
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1356
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 296
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1356
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 296
Składniki
Rybę pokroić w mniejsze porcje posolić popieprzyć obtoczyć w jajku i bułce tartej i usmazyć.
Cebulę pokroić w plastry i usmazyć na oleju dodając liście laurowe i ziele angielski chwilę smażyć dodać resztę składników.Na koniec dodac keczap.Smazyć jeszcze około 20 min.Jeszcze gorące przekładać na zmianę ryby i cebulę.Zostawić do wystygnięcia.Najlepsze są ryby robionę dzień przed spożyciem.Przechodzą całym smakiem cebuli.Smacznego