Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest łatwe do przygotowania i smaczne można podawać na przyjęciach
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 62
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3616
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 132
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 861
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 62
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3616
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 132
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 861
Składniki
Rybę pokroić w mniejsze porcje posolić popieprzyć obtoczyć w jajku i bułce tartej i usmazyć.
Cebulę pokroić w plastry i usmazyć na oleju dodając liście laurowe i ziele angielski chwilę smażyć dodać resztę składników.Na koniec dodac keczap.Smazyć jeszcze około 20 min.Jeszcze gorące przekładać na zmianę ryby i cebulę.Zostawić do wystygnięcia.Najlepsze są ryby robionę dzień przed spożyciem.Przechodzą całym smakiem cebuli.Smacznego