Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest łatwe do przygotowania i smaczne można podawać na przyjęciach
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8735
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 82
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8735
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 82
Składniki
Rybę pokroić w mniejsze porcje posolić popieprzyć obtoczyć w jajku i bułce tartej i usmazyć.
Cebulę pokroić w plastry i usmazyć na oleju dodając liście laurowe i ziele angielski chwilę smażyć dodać resztę składników.Na koniec dodac keczap.Smazyć jeszcze około 20 min.Jeszcze gorące przekładać na zmianę ryby i cebulę.Zostawić do wystygnięcia.Najlepsze są ryby robionę dzień przed spożyciem.Przechodzą całym smakiem cebuli.Smacznego