Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ryba z fenkułem na pomidorach"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 670
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 102
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2701
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 670
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 102
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2701
Składniki
Ryby umyj pod bieżącą, zimną wodą. Następnie osusz na papierowym ręczniku. Natrzyj solą i wstaw na kilka godzin do lodówki. W tym czasie ząbki czosnku obierz i przeciśnij przez praskę. W głębokiej miseczce połącz musztardę, sos chili, starty czosnek i oliwę. Całość dokładnie wymieszaj, aby nie było grudek. Sosem posmaruj rybę.
Jeden fenkuł pokrój w cienkie plastry, drugi w kostkę. Pomidorki koktajlowe umyj i przekrój na pół. Gotowe ryby podawaj z białym pieczywem lub pieczonymi ziemniakami.Źródło: Na żywo