Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ryba zapiekana w sosie warzywnym"
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 695
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 44
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 70
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 249
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 408
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 695
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 44
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 203
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 70
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 249
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 408
Składniki
Rybę natrzyj przyprawą. Odstaw na noc. Papryki upiecz w piekarniku, obierz ze skóry i zmiksuj.
Na oliwie podsmaż rozgnieciony czosnek i cebulkę pokrojoną w kostkę. Dolej bulion i pomidory z zalewą. Dodaj też pesto, zmiksowane papryki, pieprz i czosnek granulowany. Duś ok. 10 min.
Rybę ułóż w wysmarowanym masłem naczyniu. Polej sosem warzywnym i piecz ok. 30-40 minut.
<strong>Przepis nadesłała: Ewa Golianek</strong>Źródło: Kurier TV