Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
po co kupować sztuczne przyprawy do ryb z glutaminianem sodu skoro jest tyle pysznych ziół, które poprawia smak rybki......
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 235
Kolorowy, sycący i pełen warzyw – taki właśnie jest wiosenny kurczak. Podawaj...
Odsłon: 1318
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 49
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 235
Kolorowy, sycący i pełen warzyw – taki właśnie jest wiosenny kurczak. Podawaj...
Odsłon: 1318
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 49
Składniki
filety opłukać i lekko posolić.
PANIERKA: Mąkę połaczyć z bułką tartą w proporcji poł na pół. Dodać do tego wszystkie zioła. Każdego po troszku I dokładnie wymieszać.
Rybke zamoczyć w jajku a potem obtoczyć w panierce.
Smażyć rybe na dobrze rozgrzanym oleju.
SMACZNEGO:)