Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Rybna zapiekanka"
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 81
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 190
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7982
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 81
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 190
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7982
Składniki
Rybę pokroić na części i wymieszać z przyprawą do ryb, obtoczyć w mące i usmażyć z obu stron. Śmietanę wymieszać z serem startym na tarce, dodać koperek i doprawić.
Do naczynia żaroodpornego wysmarowanego masłem przełożyć usmażone ryby, wierzch zalać śmietaną. Całość zapiec w temp. ok. 150-170 °C przez 15 minut.
Podawać na gorąco jako przekąskę lub samodzielne danie z surówkami.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień