Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Rybna zapiekanka"
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2506
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 291
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 394
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34695
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 926
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2506
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 291
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 394
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34695
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 926
Składniki
Rybę pokroić na części i wymieszać z przyprawą do ryb, obtoczyć w mące i usmażyć z obu stron. Śmietanę wymieszać z serem startym na tarce, dodać koperek i doprawić.
Do naczynia żaroodpornego wysmarowanego masłem przełożyć usmażone ryby, wierzch zalać śmietaną. Całość zapiec w temp. ok. 150-170 °C przez 15 minut.
Podawać na gorąco jako przekąskę lub samodzielne danie z surówkami.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień