Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 95
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 49
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 139
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 95
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 49
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 139
Składniki
Filety rybne (mogą być zamrożone) rozdrobnić w blenderze lub przepuścić przez maszynkę do mięsa razem z pietruszką. Dodać jajko , tartą bułkę oraz trochę ciepłej wody i przyprawy. Dokładnie wyrobić tak jak mielone na klopsy.
Formować małe klopsiki obtoczyć w mące i smażyć na średnim ogniu bez przykrycia ok. 15 min. Podawać z sosem pomidorowym lub koperkowym.