Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5710
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 94
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 114
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 631
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5710
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 94
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 114
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 631
Składniki
Zagotuj mleko z cukrem. Dodaj ryż. Gotuj. Do ryżu dodaj smietanę i mieszaj.
Jabłka pokrój w kostkę. Wlej do rondelka pół szklanki wody, dodaj jabłka, 3 łyżeczki cynamonu, duś. Układaj na naprzemiennie ryż i jabłka. Wstaw do piekarnika (180 st. C.) na 15 minut.
Podawaj,.