Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
całość 985 kcal
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 105
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31260
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 408
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 105
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31260
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 408
Składniki
Wykonanie: W woku rozgrzewamy olej. Cebulę siekamy drobno i przesmażamy na oleju. Mięso kroimy w kostkę i przesmażamy z cebulą ok 7-10 min. Dodajemy przyprawy, starty ząbek czosnku oraz brokuła pokrojonego w małe różyczki i marchew pokrojoną w zapałkę, przesmażamy 5 min. Dodajemy ryż i przesmażamy kolejne 5 min. Sprawdzamy smak, ewentualnie doprawiamy i podajemy.