Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
całość 985 kcal
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19820
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 481
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 471
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6881
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242683
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19820
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 481
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 471
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6881
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242683
Składniki
Wykonanie: W woku rozgrzewamy olej. Cebulę siekamy drobno i przesmażamy na oleju. Mięso kroimy w kostkę i przesmażamy z cebulą ok 7-10 min. Dodajemy przyprawy, starty ząbek czosnku oraz brokuła pokrojonego w małe różyczki i marchew pokrojoną w zapałkę, przesmażamy 5 min. Dodajemy ryż i przesmażamy kolejne 5 min. Sprawdzamy smak, ewentualnie doprawiamy i podajemy.