Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka sprawdzonych sposobów na zagęszczenie,
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Sos możemy zagęścić podsmażoną cebulką.
Możemy zrobić zasmażkę: na 1 łyżkę masła dajemy 3 łyżki mąki
Możemy dodać skruszony czerstwy chleb
Zupę możemy zagęścić śmietaną z mąką
możemy zagęścić kaszą manną lub kaszą kukurydzianą