Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koperkowy smak piersi kurczaka zawinięty w papier ryżowy. Fajny dodatek do dań głównych , lub jako przekąska.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 319
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 48
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 76
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 55
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 319
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 48
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 76
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 55
Składniki
Pierś kroję w drobną kostkę , wkładam do miski. Dodaję drobno pokrojony koperek , dodaję sól, pieprz i sos sojowy. Wszystko mieszam i odstawiam na 20 minut.
Papier ryżowy namaczam w letniej wodzie ok. 10 sekund i rozkładam na deskę. Nakładam po łyżce farszu i zwijam jak gołąbki. Smażę z obu stron na zloty kolor.