Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koperkowy smak piersi kurczaka zawinięty w papier ryżowy. Fajny dodatek do dań głównych , lub jako przekąska.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19783
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 464
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 432
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6827
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242372
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19783
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 464
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 432
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6827
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242372
Składniki
Pierś kroję w drobną kostkę , wkładam do miski. Dodaję drobno pokrojony koperek , dodaję sól, pieprz i sos sojowy. Wszystko mieszam i odstawiam na 20 minut.
Papier ryżowy namaczam w letniej wodzie ok. 10 sekund i rozkładam na deskę. Nakładam po łyżce farszu i zwijam jak gołąbki. Smażę z obu stron na zloty kolor.