Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w wykonaniu i bardzo smaczne. Idealne na rodzinne przyjęcie.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13972
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1609
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15737
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6383
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13972
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1609
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15737
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6383
Składniki
Każdy kotlet rozbić jak najcieniej, tylko trzeba uważać żeby go nie podziurawić. Posypać solą i pieprzem.
Pora pokroić w plasterki i obsmażyć na maśle, dodać starty żółty ser, doprawić solą i pieprzem.
Na środek każdego kotleta położyć porcję farszu i złożyć w kształt sakiewki. Górę związać grubszą nitką. Posypać obficie Delikatem czerwonym. Formę żaroodporną wysmarować masłem, ułożyć sakiewki, zalać bulionem i piec w 180c na termoobiegu przez ok. 1 godziny. Podawać z ziemniakami i surówkami.