Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w wykonaniu i bardzo smaczne. Idealne na rodzinne przyjęcie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1587
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1351
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1404
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1374
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1587
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1351
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1404
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1374
Składniki
Każdy kotlet rozbić jak najcieniej, tylko trzeba uważać żeby go nie podziurawić. Posypać solą i pieprzem.
Pora pokroić w plasterki i obsmażyć na maśle, dodać starty żółty ser, doprawić solą i pieprzem.
Na środek każdego kotleta położyć porcję farszu i złożyć w kształt sakiewki. Górę związać grubszą nitką. Posypać obficie Delikatem czerwonym. Formę żaroodporną wysmarować masłem, ułożyć sakiewki, zalać bulionem i piec w 180c na termoobiegu przez ok. 1 godziny. Podawać z ziemniakami i surówkami.