Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w wykonaniu i bardzo smaczne. Idealne na rodzinne przyjęcie.
Każdy kotlet rozbić jak najcieniej, tylko trzeba uważać żeby go nie podziurawić. Posypać solą i pieprzem.
Pora pokroić w plasterki i obsmażyć na maśle, dodać starty żółty ser, doprawić solą i pieprzem.
Na środek każdego kotleta położyć porcję farszu i złożyć w kształt sakiewki. Górę związać grubszą nitką. Posypać obficie Delikatem czerwonym. Formę żaroodporną wysmarować masłem, ułożyć sakiewki, zalać bulionem i piec w 180c na termoobiegu przez ok. 1 godziny. Podawać z ziemniakami i surówkami.
Przepis dnia
...kolejny ciekawy sposób na tradycyjną sałatkę jarzynową ;-)
Odsłon: 151750
Pieczonki, regionalna potrawa z okolic Myszkowa. Ja zrobiłam je w naczyniu ża...
Odsłon: 17911
Szybkie i smaczne placuszki cynamonowe z rabarbarem i orzechami włoskimi idea...
Odsłon: 97
Są tak smaczne, że grillowałam je już drugi raz!
Odsłon: 94
Podstawą udanego grilla są ciekawe i smakowite dodatki!
Odsłon: 64
Mój kurczak dzisiaj w postaci zawijanej rolady, z dodatkami. Kurczak można b...
Odsłon: 112
Pieczonki, regionalna potrawa z okolic Myszkowa. Ja zrobiłam je w naczyniu ża...
Odsłon: 17911
Szybkie i smaczne placuszki cynamonowe z rabarbarem i orzechami włoskimi idea...
Odsłon: 97
Są tak smaczne, że grillowałam je już drugi raz!
Odsłon: 94
Podstawą udanego grilla są ciekawe i smakowite dodatki!
Odsłon: 64
Mój kurczak dzisiaj w postaci zawijanej rolady, z dodatkami. Kurczak można b...
Odsłon: 112
Składniki
Każdy kotlet rozbić jak najcieniej, tylko trzeba uważać żeby go nie podziurawić. Posypać solą i pieprzem.
Pora pokroić w plasterki i obsmażyć na maśle, dodać starty żółty ser, doprawić solą i pieprzem.
Na środek każdego kotleta położyć porcję farszu i złożyć w kształt sakiewki. Górę związać grubszą nitką. Posypać obficie Delikatem czerwonym. Formę żaroodporną wysmarować masłem, ułożyć sakiewki, zalać bulionem i piec w 180c na termoobiegu przez ok. 1 godziny. Podawać z ziemniakami i surówkami.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Wędliny
Terrina z pistacjami - elegancka propozycja na rodzinne spotkania
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 1620
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Schab a’la sztufada to krucha i wilgotna pieczeń naszpikowana warzywami, przy...
Odsłon: 2333