Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w wykonaniu i bardzo smaczne. Idealne na rodzinne przyjęcie.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117729
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8227
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3061
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1918
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1446
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117729
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8227
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3061
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1918
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1446
Składniki
Każdy kotlet rozbić jak najcieniej, tylko trzeba uważać żeby go nie podziurawić. Posypać solą i pieprzem.
Pora pokroić w plasterki i obsmażyć na maśle, dodać starty żółty ser, doprawić solą i pieprzem.
Na środek każdego kotleta położyć porcję farszu i złożyć w kształt sakiewki. Górę związać grubszą nitką. Posypać obficie Delikatem czerwonym. Formę żaroodporną wysmarować masłem, ułożyć sakiewki, zalać bulionem i piec w 180c na termoobiegu przez ok. 1 godziny. Podawać z ziemniakami i surówkami.