Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sakiewki z grzybami"
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 51
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3598
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 129
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 859
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 51
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3598
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 129
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 859
Składniki
Mąkę przesiej, wlej wodę i mleko, dodaj jajka, wymieszaj lub zmiksuj blenderem. Dodaj cukier, sól, olej, dokładnie wymieszaj, odstaw na pół godziny. Usmaż kilka placków.
Cebulę posiekaj, usmaż na oleju. Grzyby szybko opłucz, większe pokrój, mniejsze wrzuć w całości, smaż.
Posyp solą, pieprzem, gdy puszczą wodę, wrzuć listki i ziele (po usmażeniu wyjmij je z potrawy). Kładź na naleśniki, zawiązuj sakiewki szczypiorem.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień