Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żurawina, pieczarki oraz ser sprawiają że kieszonki z filetów są soczyste i mają bardzo wyrazisty smak, do tego można podać ulubioną surówkę lub ogórek małosolny i obiad gotowy.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 801
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22852
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15267
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4964
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 801
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22852
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15267
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4964
Składniki
1. Fileta kroimy na większe kawałki w każdym robimy otwór.
2. Doprawiamy pieprzem, papryką oraz solą.
3. Cebulę obieramy i drobno kroimy, następnie prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Pieczarki kroimy , dodajemy do cebuli.
5. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Dodajemy żurawinę.
7. Kroimy mozzarellę w drobną kostkę i przekładamy do grzybów, prużymy do chwili rozpuszczenia mozzarelli.
8. Farszem napełniamy poduszeczkę.
9. Panierujemy najpierw w jajku, następnie bułce tartej.
10. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
11. Poduszeczki gotowe 12. Smacznego.