Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Filety mocz w wodzie przez ok. 1 godzinę. Następnie odsącz i pokrój na małe kawałki.
Jabłko obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Cebulę, ogórki, papryki i jajka pokrój w plasterki, a fasolę i kukurydzę odsącz. Włóż wszystko do miski i dokładnie wymieszaj.
Majonez połącz z jogurtem i pieprzem. Dodaj do sałatki i odstaw ją do lodówki na około 1 godzinę.