Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7642
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 231
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2600
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 545
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7642
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 231
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2600
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 545
Składniki
Filety mocz w wodzie przez ok. 1 godzinę. Następnie odsącz i pokrój na małe kawałki.
Jabłko obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Cebulę, ogórki, papryki i jajka pokrój w plasterki, a fasolę i kukurydzę odsącz. Włóż wszystko do miski i dokładnie wymieszaj.
Majonez połącz z jogurtem i pieprzem. Dodaj do sałatki i odstaw ją do lodówki na około 1 godzinę.