Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealna przekąska
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 223
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1092
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 223
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1092
Składniki
Cykorię oczyść, pokrój na mniejsze kawałki. Kukurydzę osącz z zalewy. Obierz awokado pokrój w drobną kostkę. Wymieszaj z cykorią i kukurydzą. Ocet utrzyj z odrobiną soli i pieprzu, wymieszaj z oliwą. Dodaj natkę i ewentualnie roztarty ząbek czosnku. Polej sałatkę. Podawaj z pieczywem.