Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
naprawdę smakuje wybornie, jest pyszna.
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1064
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 386
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1186
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 235
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1064
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 386
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1186
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 235
Składniki
Bób zalać zimna wodę, dodać 1 łyżeczkę soli. Zagotować, zmniejszyć ogień i gotować przez 10 minut. Odcedzić, przestudzić i obrać z łupinek, zaś czosnek obrać i drobno posiekać. Rybę skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem i usmażyć na dwóch łyżkach oliwy. Usmażoną rybę podzielić na kawałki. Odłożyć. Na tłuszcz ze smażenia ryby wrzucić posiekany czosnek, mieszankę sałat, posiekaną cebulę i podsmażyć przez dwie minuty., po czym dodać bób, pokrojone na połówki pomidorki koktajlowe i musztardę. Smażyć przez 4 minuty, skropić octem jabłkowym i oprószyć do smaku pieprzem. Dodać rybę i smażyć jeszcze przez 2 minuty (nie mieszając składników by się nie rozpadły, zamiast tego lekko potrząsnąć patelnią). Podawać na ciepło- SMACZNEGO