Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
naprawdę smakuje wybornie, jest pyszna.
Bób zalać zimna wodę, dodać 1 łyżeczkę soli. Zagotować, zmniejszyć ogień i gotować przez 10 minut. Odcedzić, przestudzić i obrać z łupinek, zaś czosnek obrać i drobno posiekać. Rybę skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem i usmażyć na dwóch łyżkach oliwy. Usmażoną rybę podzielić na kawałki. Odłożyć. Na tłuszcz ze smażenia ryby wrzucić posiekany czosnek, mieszankę sałat, posiekaną cebulę i podsmażyć przez dwie minuty., po czym dodać bób, pokrojone na połówki pomidorki koktajlowe i musztardę. Smażyć przez 4 minuty, skropić octem jabłkowym i oprószyć do smaku pieprzem. Dodać rybę i smażyć jeszcze przez 2 minuty (nie mieszając składników by się nie rozpadły, zamiast tego lekko potrząsnąć patelnią). Podawać na ciepło- SMACZNEGO
Aby bób nie był ''nudny'', podałam go z podsmażoną z czosnkiem czerwoną cebulką.
Odsłon: 949
Tarty seler do słoików dodatek dom zup i sałatek zapraszam po przepis
Odsłon: 28
Pyszna warzywna sałatka na zimę zapraszam po przepis
Odsłon: 41
To ciasto nazywajcie jak chcecie ja nazwałem super ciasto i jest ono z tych t...
Odsłon: 57
Super przekąska i dla dorosłych i dzieci. Wystarczy niewiele czasu, żeby przy...
Odsłon: 185
Pyszny, lekki i banalnie prosty w przygotowaniu deser owocowy z mango, borówk...
Odsłon: 169
Tarty seler do słoików dodatek dom zup i sałatek zapraszam po przepis
Odsłon: 28
Pyszna warzywna sałatka na zimę zapraszam po przepis
Odsłon: 41
To ciasto nazywajcie jak chcecie ja nazwałem super ciasto i jest ono z tych t...
Odsłon: 57
Super przekąska i dla dorosłych i dzieci. Wystarczy niewiele czasu, żeby przy...
Odsłon: 185
Pyszny, lekki i banalnie prosty w przygotowaniu deser owocowy z mango, borówk...
Odsłon: 169
Składniki
Bób zalać zimna wodę, dodać 1 łyżeczkę soli. Zagotować, zmniejszyć ogień i gotować przez 10 minut. Odcedzić, przestudzić i obrać z łupinek, zaś czosnek obrać i drobno posiekać. Rybę skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem i usmażyć na dwóch łyżkach oliwy. Usmażoną rybę podzielić na kawałki. Odłożyć. Na tłuszcz ze smażenia ryby wrzucić posiekany czosnek, mieszankę sałat, posiekaną cebulę i podsmażyć przez dwie minuty., po czym dodać bób, pokrojone na połówki pomidorki koktajlowe i musztardę. Smażyć przez 4 minuty, skropić octem jabłkowym i oprószyć do smaku pieprzem. Dodać rybę i smażyć jeszcze przez 2 minuty (nie mieszając składników by się nie rozpadły, zamiast tego lekko potrząsnąć patelnią). Podawać na ciepło- SMACZNEGO
Przepisy Dania główne
Dania główne
Wieprzowe rolady z farszem gołąbkowym
Dania główne
Warzywno - grzybowe pierogi Bożeny
Dania główne
Gulasz z dzika z antonówkami
Dania główne
Kurczak z pomidorkami koktajlowymi
Wieprzowe rolady z farszem gołąbkowym
Rolady które przygotowałam są inne jak zwykle. Lubię wymyślać coś nowego i d...
Odsłon: 255
Warzywno - grzybowe pierogi Bożeny
Moje pierogi warzywno - grzybowe przygotowałam na spotkanie z przyjaciółmi Pi...
Odsłon: 153