Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
naprawdę smakuje wybornie, jest pyszna.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 104280
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2029
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5898
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5897
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 104280
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2029
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5898
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5897
Składniki
Bób zalać zimna wodę, dodać 1 łyżeczkę soli. Zagotować, zmniejszyć ogień i gotować przez 10 minut. Odcedzić, przestudzić i obrać z łupinek, zaś czosnek obrać i drobno posiekać. Rybę skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem i usmażyć na dwóch łyżkach oliwy. Usmażoną rybę podzielić na kawałki. Odłożyć. Na tłuszcz ze smażenia ryby wrzucić posiekany czosnek, mieszankę sałat, posiekaną cebulę i podsmażyć przez dwie minuty., po czym dodać bób, pokrojone na połówki pomidorki koktajlowe i musztardę. Smażyć przez 4 minuty, skropić octem jabłkowym i oprószyć do smaku pieprzem. Dodać rybę i smażyć jeszcze przez 2 minuty (nie mieszając składników by się nie rozpadły, zamiast tego lekko potrząsnąć patelnią). Podawać na ciepło- SMACZNEGO