Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i niskokaloryczna sałatka o bogatych wartościach odżywczych i wyśmienitym smaku :)
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 21
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1602
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 217
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 370
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 407
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 21
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1602
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 217
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 370
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 407
Składniki
Fasolkę szparagową oczyścić, umyć i ugotować na półtwardo w osolonym wrzątku, schłodzić. Rzodkiewki oczyścić, umyć, osuszyć, pokroić, pomidorki pokroić w ćwiartki.
Czosnek przecisnąć przez praskę i rozetrzeć z minimalną iloscią soli, dodać ocet, olej i doprawić pieprzem.
Fasolkę wymieszać z rzodkiewką i pomidorami, przełożyć do salaterki. Sałatkę podawać z sosem.