Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 10
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 712
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 29
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 10
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 712
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 29
Składniki
Pieczarki obrać, umyć i pokroić w kostkę. Wrzucić do osolonej gorącej wody i gotować około 30 minut. Odcedzić i postawić do ostudzenia.
Cebulę pokroić w kostkę - sparzyć / przelać następnie zimną wodą /. Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Ogórki, rzodkiewkę i jajka pokroić w drobną kostkę.
Wymieszać wszystkie składniki : pieczarki, cebulę, jajka,rzodkiewkę i ogórek kiszony, dodać groszek i ser. Doprawić do smaku solom i pieprzem. Podawać sałatkę z majonezem lub jak ktoś woli z jogurtem greckim.
Smacznego :)