Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
samodzielna lub do wedliny
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8437
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 517
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8437
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 517
Składniki
Na masle uprazyc slonecznik ciagle mieszajac.Pokroic i sparzyc por-wystudzic.Odcedzic kukurydze i seler.Zolty ser pokroic w drobna kostke.Wymieszac majonez pol na pol z jogurtem.Wszystkie skladniki wymieszac z sosem majonezowo-jogurtowym. Ewentualnie przyprawic pieprzem cayenne.
Zamiast prazonego slonecznika uzyc mozna orzeszkow pini. Salatka moze byc bez zielonej pietruszki lub koperku. SMACZNEGO !