Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka sałatka dla niespodziewanych gości,idealna do wędlin i świeżego pieczywka:)przepis pochodzi z książki:Ewa Gotuje"szybko".
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 55
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 55
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Ugotować jajka na twardo,obrać ze skorupek.
Seler odcisnąć na sicie z zalewy,następnie pokroić na mniejsze kawałki.
Krążki ananasa pokroić w mniejsze cząstki.
Por pokroić w półtalarki i sparzyć na sicie gorącą wodą-po to by lekko zmiękł i oddał nadmiar goryczki.
Wystudzone i obrane jajka przekroić na pół.Żółtka włożyć do miseczki,a białka pokroić w drobną kostkę.Żółtka rozetrzeć łyżką,dodając po łyżce majonezu.Gdy sos zrobi się gładki.dodać do pozostałych składników i dobrze wymieszać.Na końcu doprawić solą i pieprzem.