Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 88
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1546
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2855
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 88
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1546
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2855
Składniki
Kotlety rozbij, posól i oprósz pieprzem. Szpinak sparz we wrzątku i odsącz. Na każdym plastrze mięsa połóż po dwa plastry boczku i połowę liści szpinaku. Mięso ostrożnie zwiń i zepnij wykałaczką. Na patelni rozgrzej olej i zeszklij pokrojoną cebulę. Przełóż ją do szerokiego rondla, włóż rolady i podsmaż. Następnie zalej całość białym winem, wywarem i duś na wolnym ogniu przez 15 minut.Źródło: Na żywo