Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 43
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 69
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 32
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 102
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 43
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 69
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 32
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 102
Składniki
Kotlety rozbij, posól i oprósz pieprzem. Szpinak sparz we wrzątku i odsącz. Na każdym plastrze mięsa połóż po dwa plastry boczku i połowę liści szpinaku. Mięso ostrożnie zwiń i zepnij wykałaczką. Na patelni rozgrzej olej i zeszklij pokrojoną cebulę. Przełóż ją do szerokiego rondla, włóż rolady i podsmaż. Następnie zalej całość białym winem, wywarem i duś na wolnym ogniu przez 15 minut.Źródło: Na żywo