Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sandacz pieczony"
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 71
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 77
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 71
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 77
Składniki
Ziemniaki obrać, opłukać, ugotować (nie rozgotować). Po ugotowaniu pokroić na ćwiartki. Pomidory umyć i też pokroić na cząstki.
Filety umyć, oczyścić, pokroić na niewielkie kawałki, skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem, odstawić na 15 min do lodówki.
Rybę ułożyć w naczyniu żaroodpornym, posmarowanym olejem. Obłożyć pomidorami i ziemniakami, skropić olejem. Piec w piekarniku nagrzanym do temperatury 200oC przez 30 minut, podawać z ziołami.
ok. 70 minutŹródło: Twoje Imperium