Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab przewidziany był głownie na kanapki... Ale jak zaczęliśmy go jeść z sosem pieczarkowym, to na kanapki mało co zostało.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19849
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 483
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 493
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6900
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242936
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19849
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 483
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 493
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6900
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242936
Składniki
Z podanych składników zrobiłem marynatę, natarłem nią umyte, wysuszone mięso i zostawiłem na noc w lodówce. Mięso przełożyłem do woreczka do pieczenia, posypałem krążkami cebuli. Idealnie byłoby podlać je odrobiną bulionu, ale ponieważ nie miałem posypałem mięso pokrojoną margaryną.
Mięso posypałem również krojoną papryką i pieczarkami – ale tylko dlatego że zostały mi z robienia pizzy.
Woreczek włożyłem do naczynia żaroodpornego i piekłem 20 minut w 200 stopniach, 20 minut w 180 stopniach i 40 minut w 160 stopniach. Z sosem poszedłem na łatwiznę. Zwykły sos pieczarkowy z torebki załatwił sprawę.