Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab przewidziany był głownie na kanapki... Ale jak zaczęliśmy go jeść z sosem pieczarkowym, to na kanapki mało co zostało.
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4762
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4739
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44609
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 287
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4762
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4739
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44609
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 287
Składniki
Z podanych składników zrobiłem marynatę, natarłem nią umyte, wysuszone mięso i zostawiłem na noc w lodówce. Mięso przełożyłem do woreczka do pieczenia, posypałem krążkami cebuli. Idealnie byłoby podlać je odrobiną bulionu, ale ponieważ nie miałem posypałem mięso pokrojoną margaryną.
Mięso posypałem również krojoną papryką i pieczarkami – ale tylko dlatego że zostały mi z robienia pizzy.
Woreczek włożyłem do naczynia żaroodpornego i piekłem 20 minut w 200 stopniach, 20 minut w 180 stopniach i 40 minut w 160 stopniach. Z sosem poszedłem na łatwiznę. Zwykły sos pieczarkowy z torebki załatwił sprawę.