Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab robiłam na święta,wyszedł kruchy ,wilgotny i bardzo smaczny.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 122
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 224
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 122
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 224
Składniki
Schab zaprawić przyprawami dzień wcześniej. Na drugi dzień wlać wino i włożyć naczynie do nagrzanego piekarnika do 180st.Wierzch przykryć .Piec góra-dół 60 min. Po godz.odkryć wierzch i zapiekać około 30min.Obrócic ,żeby się schab nie przypalił. Można jeśc na ciepło do obiadu jak również na zimno.
Smacznego życzę!