Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab robiłam na święta,wyszedł kruchy ,wilgotny i bardzo smaczny.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4093
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416088
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2774
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4093
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416088
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2774
Składniki
Schab zaprawić przyprawami dzień wcześniej. Na drugi dzień wlać wino i włożyć naczynie do nagrzanego piekarnika do 180st.Wierzch przykryć .Piec góra-dół 60 min. Po godz.odkryć wierzch i zapiekać około 30min.Obrócic ,żeby się schab nie przypalił. Można jeśc na ciepło do obiadu jak również na zimno.
Smacznego życzę!