Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab pieczony pod pierzynka z marchewka i cebulą i majonezem, bez smażenia, smaczne
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
Składniki
Schab lekko ubijamy, solimy i posypujemy pieprzem, Cebulę i marchew szatkujemy na drobnej tarce, Na plastrach schabów kładziemy majonez - cienka warstwę, następnie układamy po łyżeczce startej cebuli i marchewki, całość przykrywamy serem i wstawiamy do piekarnika. Po około 30 minutach jak ser bardzo dokładnie się stopi wyjmujemy na chwilę i nakładamy dość gruba warstwę majonezu, a następnie ponownie wstawiamy do piekarnika i pieczemy aż się majonez się zbrązowieje.