Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Schab z cukiniami"
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 99
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1188
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 99
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1188
Składniki
<strong>Przepis przysłała Iwona Zalepińska z Wudzyna</strong>
Schab pokrój na plastry, przypraw, włóż na godzinę do lodówki.
Pieczarki i cukinie pokrój w plastry. Cebule posiekaj. Oliwę rozgrzej na patelni, przesmaż schab z obydwu stron. Dodaj masło, cukinie, cebule i zioła, podduś. Dodaj pieczarki. Gdy puszczą sok, wlej bulion, duś ok. 12 min. Dodaj śmietanę, wymieszaj, przypraw. Zagotuj.
czas przygotowania 40 min, ilość porcji 10, cena za porcję 3 złŹródło: Chwila dla Ciebie