Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis skopiowany z Kuchennych Rewolucji
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15094
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15094
Składniki
Kotlety schabowe z kością obsmażyłem na maśle z dodatkiem oleju. Po zrumienieniu wyjąłem i odłożyłem. W osobnym garnku wlałem mleko, dodałem zmiażdżony czosnek i inne przyprawy, zagotowałem. Mięso oprószyłem solą i pieprzem. Do gotującego się mleka włożyłem obsmażony schab. Dusiłem pod przykryciem ok. 2 godzin. Sos odparowałem, aż zrobił się zawiesisty i gęsty. Doprawiłem do smaku przyprawami.