Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mała odskocznia od zwykłych schabowych:)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4695
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12745
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5724
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7200
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4695
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12745
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5724
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7200
Składniki
Plastry karkówki lekko rozbić tłuczkiem. Mięso posolić , popieprzyć, obsypać czosnkiem. Zamoczyc w rozmąconym jajku, potem w bułce tartei i piec na oliwie.
Pieczarki , cebulę i paprykę pokroić w kosteczkę. Wszystko podsmazyć na oliwie. Do prawić odrobiną soli i pieprzem.
Na gotowe kotlety rozłożyć podsmażone warzywa, delikatnie pokropić ketchupem i przykryć plastrem sera.
Wstawić do rozgrzanego piekarnika i podpiec do momentu aż ser się rozpuści.
SMACZNEGO:)