Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mała odskocznia od zwykłych schabowych:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1488
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1222
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1337
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1026
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1488
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1222
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1337
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1026
Składniki
Plastry karkówki lekko rozbić tłuczkiem. Mięso posolić , popieprzyć, obsypać czosnkiem. Zamoczyc w rozmąconym jajku, potem w bułce tartei i piec na oliwie.
Pieczarki , cebulę i paprykę pokroić w kosteczkę. Wszystko podsmazyć na oliwie. Do prawić odrobiną soli i pieprzem.
Na gotowe kotlety rozłożyć podsmażone warzywa, delikatnie pokropić ketchupem i przykryć plastrem sera.
Wstawić do rozgrzanego piekarnika i podpiec do momentu aż ser się rozpuści.
SMACZNEGO:)