Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab podałam z młodymi ziemniakami posypanymi koperkiem i fasolką szparagową polaną masłem z bułką tartą.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10387
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3017
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2114
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 810
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10387
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3017
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2114
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 810
Składniki
Plastry schabu rozbić tłuczkiem ale nie za cienko. Każdy plaster posolić i oprószyć pieprzem a potem ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Potem na plastrach schabu ułożyć plastry sera a na nie rozłożyć połówki pomidorków. Blachę wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na 20 minut. Schab podawać zaraz po przygotowaniu. Ja podałam je z młodymi ziemniakami posypanymi koperkiem i fasolką szparagową.