Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 554
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 49
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 152
Polecam.
Odsłon: 554
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 49
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 152
Składniki
Kotlety cienko rozbijamy ,czosnek wyciskamy i smarujemy kotlety z jednej strony. Układamy po jednej papryce na kotlety i zawijamy. Solimy i oprószamy pieprzem. Tak przygotowane roladki owijamy w folię spożywczą i wkładamy na noc do lodówki. Następnie obtaczamy w mące kukurydzianej , jajku i znowu w mące. Smażymy na smalcu