Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23051
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1030
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104855
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23051
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1030
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104855
Składniki
Mięso podzielić na kotlety, rozbić tłuczkiem, nasmarować czosnkiem i posolić. Jajko rozbełtać w dwóch łyżkach mleka. Mięso oprószyć mąką, zamoczyć w jajku i panierować w bułce tartej. Kotlety odstawić. Cebulę podsmażyć, dodać pieczarki i smażyć ok. 5 min. Rozgrzać olej, usmażyć z jednej strony, obrócić, smażyć przez chwilę, a następnie położyć na nie pieczarki i plastry sera, przykryć i poczekać, aż ser się roztopi. Zdjąć kotlety z patelni i podawać z puree ziemniaczanym i kapustą.